AFÁRÁ ANCESTORS GROUP presenta UN PUENTE HACIA LOS ANCESTROS
DS. 3 JUNY – 20:30h

banner_azafa

button_compra-entrada
MÚSICA · 10€ – 8€ anticipada – 7€ socis/es COT

Projecte musical integrat per tres músics de renom internacional, el nom del qual significa “Pont” en llengua Yoruba. Una sonoritat especial i delicada que, a través de la veu, dels sons i d ´instruments ancestrals ens transportaran a un altre món.

Afárá Ancestors Group han col·laborat i liderat diferents formacions musicals que han dut el seu art a molts països. Tenen un so únic dins el panorama musical actual, per la varietat de colors que ofereix als seus concerts, on el ritme l’energia i la música transporten al públic a un altre món i on l’arrel ancestral és la base de la comunicació.
Mitjançant instruments com el contrabaix, la carabassa, un instrument de percussió africà poc conegut, i la veu, ofereixen plegats un ventall de sons difícil d’imaginar on s’entremesclen la música i la cultura africana que va marxar d´Àfrica i es va desenvolupar prenent nous camins, com ara el de la cultura afrocubana a Cuba, però també la que es va quedar i va continuar desenvolupant-se a Àfrica, especialment a Mali.

AFÁRÁ Ancestors Group from Guvise on Vimeo.