L’AVET FELIÇ
DG. 17 DESEMBRE – 12:00h
DV. 22 DESEMBRE – 18:00h

Banner_AvetFeliç

button_compra-entrada
TITELLES INFANTIL (+3 ANYS) · 8€ – 7€ anticipada – 6€ socis/es COT

Sim Salabim Teatre és una companyia de teatre infantil i familiar amb una llarga trajectòria teatral de més de 25 anys d’experiència. La seva especialitat és l´adaptació familiar de grans clàssics, amb una destacada espectacularitat i un repertori amplíssim. De factura escènica impecable, els seus espectacles s’han vist i tenen seguidors en teatres de tot Catalunya.

Espectacle de titelles, musical, de temàtica nadalenca.

La familia Scrooge és la més rica de la ciutat i el seu jardí el més maco. Un dia, el sr.Scrooge envia el seu jardiner al bosc a buscar un avet. El jardiner porta un avet ben maco i el torna a plantar al jardí. Dins l´avet hi viu un esquirol. L’avet i l’Esquirol veuen des d’allà la pobresa dels més necessitats i com el Sr.Scrooge és tan egoísta que no vol ajudar a ningú.

Un dia de Nadal, l’Avet apareix tot ple de regals, que reparteix entre els pobres de la ciutat. Al Sr.Scrooge no li agrada gens i decideix talar l’arbre.

RECOMANAT A:

Tota la família a qui va fascinar El Conte de Nadal de Dickens de la cia Sim Salabim. Aquesta història us farà recordar la fascinant història del Sr.Scrooge i saber com va ser la seva infantesa.