CONCERT DE MOS CANTARS
DG. 17 DESEMBRE – 19:00h

Banner_ConcertNadal

button_compra-entrada
MÚSICA · GRATUÏT

L’Associació Cultura Mos Cantars (ACMC) es va fundar l’any 1979, per portar a terme estudis i activitats relacionades amb la música i el cant coral. Des del seu inici, el CMC és una formació coral que s’ha especialitzat principalment en música antiga. L’any 2011 l’Ajuntament li concedí el Diploma al Mèrit Cultural a la Ciutat de Tarragona. El seu repertori l’integren obres que van de l’Ars Nova al Classicisme, passant pel Renaixement i el Barroc. Us convidem a prendre una copa de cava amb nosaltres per celebrar les festes!

Eduard Pàmies, director

Nascut a Tarragona l’any 1979, comença els seus estudis musicals als 8 anys al Conservatori Professional de Música de Tarragona, on estudia piano obtenint en cada curs les màximes qualificacions. Ha participat en diversos cursos i master-classes impartides pels professors Ilze Graubin, Andras Kemenes i Edith Fischer, entre molts altres. Finalitza el Grau Professional de piano l’any 1998 amb Pemi Extraordinari.

Estudia també direcció coral amb reconeguts mestres com Mireia Barrera, Xavier Puig, Fernando Marina, Alfred Cañamero, etc. Ha estat director del Cor Al·leluia de Tarragona entre 1998 i 2004, i del Cor de Cambra Kesse entre 2004 i 2008. Realitza composicions i arranjaments propis per tal d’adaptar algunes de les obres a les característiques dels seus cors i donar-los un caràcter propi.

 

RECOMANAT A:

Tothom que valori i disfruti d´una vetllada nadalenca especial i autèntica, a una distància curta que us farà emocionar.