DEBBIE & HER DIXIE BOYS
DS. 21 ABRIL – 20:00h

Banner_Debbie&HerDixieBpys
button_compra-entradadixieland

MÚSICA · 12€ – 10€ anticipada – 9€ socis/es COT

Concert dins del marc del Festival Internacional Dixieland Tarragona. Amb l´experiència d’haver estat durant cinc anys (2000-2005) la banda de Dixieland al parc temàtic Port Aventura, i després de la seva participació als festivals de Toledo, Vila-seca, entre d´altres poblacions, es presenta la banda “Debbie & her Dixie Boys”.

Una contundent base rítmica (banjo, contrabaix, bateria i piano), una compacta secció de vent (clarinet, trompeta, trombó i saxos alt i tenor) i la cirereta del pastís, la cantant britànica Debbie Palfreyman, us ofereixen un repertori que va des del Dixieland més tradicional fins als grans stàndards del Swing.

La seva posada en escena barreja una veu magnífica, solos espectaculars, pinzellades d’humor i participació del públic; això fa que sigui un concert de notable qualitat musical i escènica que atraurà al públic més exigent.

RECOMANAT A:

Tots els fans del gènere i del Festival Internacional Dixieland Tarragona. A tothom qui vulgui gaudir d‘un concert popular i tocs divertits, amb una cantant que us atraparà des del primer moment.