EL LLIBRE DE LA SELVA
DG. 11 FEBRER – 12:00h

Banner_LlibreSelva

button_compra-entrada
TEATRE MUSICAL (+4 ANYS) · 8€ – 7€ anticipada – 6€ socis/es COT

Idioma: Català

Durada: 60 min.

Adaptació musical del gran clàssic per a tota la família de la mà de la Companyia Veus-Veus. Et divertiràs amb els personatges de sempre i cançons en directe: vine a viure la fascinant història de Mowgly a la selva.

Les aventures de Mowgly (el cadell humà criat a la jungla) juntament amb els seus inseparables amics, Baghera, Baloo, es situen a finals del segle XIX a la India britànica.
Mowgly té l’habilitat d’entendre i parlar els diferents llenguatges dels animals, i amb el raonament i desenvolupament d’intel·ligència humana, esdevé el senyor de la jungla, protegint a les diferents espècies animals dels perills que comporten la vida salvatge.

Així doncs, l´espectacle de la companyia Veus-Veus presenta el seu particular Llibre de la Selva.
Busquen ser més fidels a l´original del què va ser la Disney en la seva versió. Juga amb unes màscares que transformen els actors en els diferents animals-personatges que va crear l´autor i han afegit cançons noves per poder així traslladar el públic de nou a la jungla índia i que el públic gaudeixi del conte que va marcar tota una època, tot i esperant que les noves generacions també ho facin.

RECOMANAT A:

Totes les famílies que van ser captivats per La Bella i la Bèstia i Robin Hood d´aquesta companyia. Aquest també és un espectacle de teatre musical, amb una posada en escena espectacular.