EL VIATGE D’EN JAMES
DG. 25 FEBRER – 12:00h

Banner_ViatgeJames

button_compra-entrada
TEATRE MUSICAL (+3 ANYS) · 8€ – 7€ anticipada – 6€ socis/es COT

Espectacle de teatre musical de la Companyia Sim Salabim, amb titelles i actors, inspirat en el famós conte de Roald Dahl “James i el préssec gegant”, autor de “Charlie i la fàbrica de xocolata” o “Matilda”. Us fascinarà la màgica història de James i els seus amics, i el seu fantàstic viatge ple d’aventures.

La Carola és una grangera molt simpàtica que viu enmig de la muntanya. Té un hort preciós, que cuida molt i on conrea tot tipus de verdura, fruita i hortalisses. Arriba a un poble a vendre i ningú es presenta a comprar al mercat, el dia anterior ha sigut festa major i tothom està dormint.

Mentre espera que vinguin els clients a comprar, la Carola i els seus amics, ajudats de tots els elements, fruites, capses, llums de la parada, robes… construiran uns objectes per explicar el conte d’en James, un nen que viatja a bord d’un préssec gegant que ha crescut al seu jardí. Però no anirà sol, sinó acompanyat d’uns amics ben especials, uns insectes, amb els que correrà moltes aventures buscant la llibertat.

RECOMANAT A:

Tots els nens i nenes que els fascinin les històries amb tocs fantàstics d´aquest autor. I a tots els fans de la companyia Sim-Salabim (Les set cabretes i el Llop, El Conte de Nadal i l´Avet feliç).