FITO LURI presenta PLANETES CÀLIDS
DS. 27 MAIG – 20:30h

banner_FitoLuri

button_compra-entrada
MÚSICA · 12€ – 10€ anticipada – 9€ socis/es COT

Fito Luri no és un nouvingut al món de la música, de fet en Fito porta tota la vida fent el mateix, bé, potser no tota la vida, però l’any vinent celebrarà trenta anys dalt l’escenari que l’han dut a liderar els grups Om, Cafè París, Orquestra La Padrina…. Trenta anys cantant, tocant instruments diversos, portant endavant els seus projectes creatius o creant per a d’altres.

Aquest 2017 Fito Luri presenta el seu sisè treball en solitari anomenat “Planetes Càlids”, un disc amb onze noves cançons que ens parlen musicalment de la senzillesa i la calidesa i ens obsequien amb uns ambients suaus, amb matisos enriquidors i sonoritats exquisides. Un disc on la cançó té valor com a tal, en singular, com a petita però sincera obra creativa.

“Enregistrar un nou disc sempre és el resultat de vivències, almenys en el meu cas, escric a partir de situacions que he viscut, he vist, he sentit… Quin goig tenir la necessitat de crear, d’escriure quelcom cada dia i musicar-ho! Aquesta és la necessitat real de tot plegat, passaran els anys i continuarà sent així, perquè sóc cantautor de cap a peus, com batego, necessito cantar el que escric.”

El concert que ens oferirà Fito Luri és en versió banda formada per:

Fito Luri, veu i guitarra
Xavier Pié, saxo soprano
Ramón Ubasart, guitarres elèctrica i acústica
David Melgar, teclats
Albert Domingo, baix elèctric Jordi Salvadó, bateria