Logo-aula-arts-esceniques

GRAN AULA

TEATRE per a JOVES – petits (Nivell 1 – De 12 a 14 anys)

Professora: Mònica Bartolí

Horari: Divendres (17 a 20 h.)

Preu: 40 €/mes (120 €/trimestre)

 

Vols començar a fer d’actor? Vols divertir-te i formar part del grup que estrenarà un espectacle?

Sense perdre la dinàmica del joc, treballarem el joc teatral i el començarem a aprofitar per tal de desenvolupar-lo i encaminar-lo cap a la expressió corporal i oral.
Els alumnes aprendran les tècniques expressives bàsiques per adquirir aptituds interpretatives i mètodes per tal de posar-se a la pell d’un personatge i defensar un espectacle. Treballarem la comunicació de l’actor de manera integral i desde els diferents aspectes: paraula, gest i interacció amb el grup.
Introduirem un text establert, aprofundirem amb la creació del personatge i cada alumne obtindrà els recursos bàsics que li podran servir per afrontar-lo. Per tal d’arribar aquí, el treball de grup i la bona cohesió entre els participants serà essencial per tal de generar un ambient cooperatiu, positiu i de confiança amb el grup.

Al 2on bloc del curs, després d´haver adquirit les tècniques interpretatives bàsiques i les eines per una bona comunicació, arribarem a la creació d’un espectacle. Tot el grup dels alumnes-actors formarà part d’aquest espectacle final de la programació del Teatre el Magatzem.
Preparats? Comença l´espectacle!

PROGRAMA DEL CURS: Teatre per a Joves- petits (Nivell 1)