JOANA SERRAT presenta DRIPPING SPRINGS
DS. 12 MAIG – 20:30h

Banner_JoanaSerrat
javeus200x200
button_compra-entrada

MÚSICA · 12€ – 10€ anticipada – 9€ socis/es COT

Durada: 50 min.

Joana Serrat torna a Tarragona per acostar el seu últim treball “Dripping Springs” al Teatre el Magatzem (dins del marc del Festival Ja Veus) i delectar amb la seva música i el seu inconfusible estil.

Un disc gravat a Austin (Texas, USA) a la ciutat que li dóna títol a l’àlbum. Produït per Israel Nash i gravat i barrejat per Ted Young (guanyador d’un Grammy amb The Rolling Stones), Dripping Springs pot considerar-se el millor àlbum de Joana Serrat, el més complet i el més rodó. Un disc que es posiciona com la rematada visible de tota la seva trajectòria, situant-la en la avantguarda d’un so que ha sabut convertir en propi a força de personalitat. Un treball que és lloat unànimement per crítica i públic i una veu que fascina i atrapa per igual.

Amb “Dripping Springs” Joana Serrat recorrerà durant tot 2018 prop d’una trentena de ciutats d’Espanya i Regne Unit, amb parada en alguns dels festivals més importants del nostre país com Sonorama Ribera, Crüilla Summer Festival, WAM. Tot això, després d’haver portat la seva música el passat any fins a altres països com Estats Units, Alemanya, Holanda, Bèlgica, França, Itàlia o Portugal.

Els premis s’han anat succeint al llarg de la seva carrera, amb el seu segon disc, Joana Serrat obté el guardó al Millor Àlbum Nacional de l’Any, lliurat pel jurat professional dels Premis Pop-Eye entre els quals es troben Tomás Fernando Flores (director de Radi 3) i Virginia Díaz (presentadora del programa Cachitos de Ferro i Crom i recent guanyadora d’un Premi Ondas), i el Premi de la Crítica al Millor Àlbum Català de l’Any en Altres Llengües, atorgat per la revista Enderrock. Obté també el premi Altaveu 2016 com a Artista Nacional amb Millor Trajectòria Internacional i el premi dels oïdors de l’emissora ICAT.FM com a Millor Disc Nacional de l’Any.

La catalana ha estat a més la primera artista espanyola a actuar en Americana Fest, festival que organitza l’Americana Music Association i que es va celebrar en la localitat de Nashville (Tennessee, USA).