JUEGOS DE BROADWAY de TMT produccions
DS. 13 MAIG – 20:30h

banner_brodway

button_compra-entrada
TEATRE MUSICAL · 14€ – 12€ anticipada – 10€ socis/es COT

Es un recital de musicals produït, dirigit i interpretat per Carles Carrasco, acompañat pel mestre David Jiménez al piano, les veus solistes de Melody Espín, Marta Aringo, Cecilia Melena, Hortensia Escolar i Guillem Caballer entre d’altres, i que compta amb el cada cop mes professionalitzat cor TMT que dirigeix el propi Carles Carrasco a la seva Formació TMT d ́arts escèniques. Es tracta d’un recorregut pels musicals més emblemàtics de Broadway: des dels més clàssics, fins els més contemporanis.

Els integrants de la companyia aquest cop es posen en la pell de cada personatge per fer arribar al públic les emocions de cada obra que interpreten, contant amb tocs característics en el vestuari per adaptar el recital modern a l’època i sinopsi de cada musical.

Amb una escenografia tant minimalista com adequada, ens presenten una vetllada fresca però alhora carregada d’emocions que generen les composicions conegudes pels espectadors, una primera part mes clàssica i una segona part mes propera als nostres temps on repassen temes emblemàtics dels grans musicals com Cats, Rei Lleó, Els Miserables o Mamma Mia!