LA CIGALA i LA FORMIGA de la Companyia La petita Brownie
DG. 4 JUNY – 12:00h

banner_cigalaiformiga

button_compra-entrada
TEATRE I TITELLES INFANTILS (+2anys) · 8€ – 7€ anticipada – 6€ socis/es COT

Amb Les quatre estacions de Vivaldi i un gran arbre que es transforma a cada estació, viurem la història de la Gala. Un espectacle deliciós que fascinarà als més petits.

Aquesta és la història de la Gala, una simpàtica cigala cantant a qui treballar, no li agrada massa! La formiga Miga la seva gran amiga, l’abella Bella i el ratolí Serafí ajudaran a la Gala i li faran veure que treballar i cantar és possible!! El treball, l’esforç, l’amistat i el saber compartir són presents  en aquesta versió  que  La Petita Brownie i Cia.  fa de la faula  “La Cigala i la Formiga”.

Una adaptació de “La Cigala i la Formiga” d’Isop. A diferència de la versió que va escriure La Fontaine (potser la més popular, on es castiga la despreocupació de la Cigala), la Petita Brownie, de la mateixa manera que Isop, opta per un final feliç. La inspiradora i meravellosa música de A. Vivaldi  i un gran arbre com a escenografia serveixen de fil conductor per explicar el pas del temps.

És una obra descriptiva de quatre concerts (la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern) que, a través d’elements del llenguatge musical, reprodueix aspectes de les diferents estacions de l’any: els colors de la primavera, com surten els  fruits a l’estiu, el canvi de color de les fulles a la tardor i com aquestes cauen,  i l’hivern quan fa fred i neva.

La cigarra y la hormiga from lapetitabrownie on Vimeo.