LA NIT DE LA MOLLY BLOOM
DS. 17 FEBRER – 20:30h

Banner_NitMolly

button_compra-entrada
TEATRE · 14€ – 12€ anticipada – 10€ socis/es COT

Direcció / Versió: José Sanchis Sinisterra a partir de les 50 últimes pàgines de l’Ulysses de james Joyce.

Intèrprets: Ángels Bassas i Jep Barceló.

Idioma: Català

Durada: 65 min.

La Nit de la Molly Bloom és l’excel·lent versió de Sinisterra, magistralment dirigida per Artur Trías facilita una posada en escena fascinant d’aquest inconmensurable monòleg interior que la protagonista de Joyce ens regala en el capítol final de l’Ulisses de la mà de la gran actriu Ángels Bassas.

Una dona, Molly Bloom ―la heroïna infidel de l’Ulisses de James Joyce― en una nit d’insomni i estirada al llit al costat del seu marit, Leopold, que dorm profundament, deixa fluir lliurament els seus pensaments més íntims,

En aquest discurs ininterromput passa revista al seu petit entorn vital, es recrea en els seus records, formula desitjos lascius, fantasies i somnis. Manifesta esperances i expressa els seus sentiments i opinions. Emergint la frustració o la resignació davant d’una realitat humana decebedora. El sentit de l’humor i l’erotisme embolcallen aquest soliloqui que ens apropa a una realitat femenina d´un cert to inquietant.

RECOMANAT A:

Tots els fans d´una actriu que ha treballat amb els més destacats directors i als millors teatres del país: Àngels Bassas és un animal escènic captivador. També per a tots els amants de l´obra literària de James Joyce i de la dramatúrgia del gran Sanchis Sinisterra.