LA IDENTITAT (Trilogia: EL BALNEARI)
DS. 10 DES – 20:30h

banner_identitat
button_compra-entrada
TEATRE · 14€ – 12€ anticipada – 10€ socis/es COT

Companyia Els Pirates

Capitol 1er de la trilogia inspirada en el Monty Phyton’s Flying Circus: una sèrie de tres cabarets construïts a partir d’esquetxos breus amb temàtiques d’absoluta actualitat.
El Balneari, inspirat en el Monty Phyton’s Flying Circus, és una sèrie de tres cabarets construïts a partir d’esquetxos breus. La companyia Els Pirates Teatre us proposem un espectacle de cabaret musical, poètic, acrobàtic, polític, humorístic, coreogràfic,… Els tres capítols són espectacles de creació amb música composada per a l’ocasió per  Llorenç González i els dramaturgs Adrià Aubert, Xavi Morató i Anna Maria Ricart, i en aquest últim capítol, també comptem amb Ariadna Pastor.
EL BALNEARI 1:LA IDENTITAT
En uns dies en què tot canvia (o no) a nivell polític i social, què millor que reflexionar sobre qui som i què hi fem en aquest món. Al primer capítol sobre la identitat ens posarem el barnús, ens relaxarem, i ens deixarem endur pel Balneari més surrealista. Coneixereu senyores amb rulos, gent catalana, ciutadans del món, ballarins internacionals, el mateix Pere Calders i, si el destí us és favorable, comptarem amb un striptease espectacular!