LES FOURCHETTES presenten A CAPELLA!
DV. 27 ABRIL – 20:00h

Banner_LesFourchette
button_compra-entradadixieland
MÚSICA · 10€ – 9€ anticipada – 8€ socis/es COT

Concerts dins del marc del Festival Internacional Dixieland Tarragona

Paula Sánchez-Valverde: Soprano 1
Iris di Cassi: Soprano 2
Eulàlia Rosa: Alto 1
Elia Piera: Alto 2
Amb la col·laboració del trompetista Ioseba González López de Alda.

Les Fourchettes són un quartet vocal de Barcelona format per quatre cantants procedents d’estils diferents (el clàssic, el musical, el jazz, el gospel) unides per l’amor a la música vocal. Format l’any 2015, aquest jove quartet ja ha actuat a festivals com els Jardins de Pedralbes, Girona A Capella o l’Altafujazz, i ha guanyat la medalla de Bronze i el premi al millor grup novell del concurs nacional de Barbershop SABS 2017.

A Capella!, és un espectacle en el que la veu és l’únic instrument i protagonista. Amb un repertori que fa homenatge als grups vocals femenins dels 50´s i els 60´s, Les Fourchettes reivindiquen amb certa dosi d’irreverència el Barbershop, un gènere tradicionalment masculí que tanmateix fan seu per intepretar desde stàndards de jazz a temes de pop rock actual.

RECOMANAT A:

Tots els fans del gènere i del Festival Internacional Dixieland Tarragona. A tothom qui vulgui quedar fascinat per un quartet vocal d’indiscutible qualitat musical que ve acompanyat per un trompetista de reconeguda trajectòria.