COOPERATIVA OBRERA

Lloguer d'espais

La Cooperativa Obrera disposa de sales en lloguer en ple centre de Tarragona.

Vine a conèixer-nos i demana pressupost sense compromís dels nostres equipaments i serveis complementaris.

Ets una entitat de caràcter social o cultural i vols establir la teva seu? Demana informació dels nostres espais disponibles en règim d’exclusivitat o compartit.

Ocasional

Estàs buscant un espai per fer una presentació? Un showroom? o qualsevol activitat puntual? Aquest és el lloc que estaves buscant! Lloguem sales per dies!

Mensual

Tens una entitat o una associació i necessiteu un espai on reunir-vos, emmagatzemar arxius i fer bullir l’olla? Tenim sales disponibles per llogar mensualment!

Fixa

Fas classes de ball o de qualsevol altra cosa i necessites una sala espaiosa per fer sessions un cop per setmana? Lloga una de les nostres sales durant tot el curs!

El Teatre el Magatzem és un teatre de petit format, d’un aforament de 150 espectadors i en el què la proximitat amb l’escena és una característica essencial: la interacció del públic amb l’espai escènic és directa i es generen moments màgics i únics. 

Ideal per: presentacions de llibres i altres actes literaris, presentacions de discs, presentació d’obres de teatre, dansa, clown etc, festivals per a instituts i escoles (Nadal, fi de curs), audicions musicals i assajos,

La Sala Núria Delclòs és una sala en la què s’hi fa moltíssima activitat durant tota la setmana i complementa la resta d’espais on assajar, fer classes de teatre, de dansa i d’altres activitats.

Ideal per: xxxx

Ideal per: cursos, tallers, classes de dansa, balls de saló, ioga, celebracions o assajos.

La Sala d’exposicions de la Cooperativa situada al vestíbul del teatre, és un espai obert a tots aquells artistes que vulguin mostrar la seva obra al públic. També es fan exposicions relacionades amb el mateix teatre.

Ideal per: xerrades, conferències, assemblees, reunions etc.

Ideal per: Exposicions de pintura, fotografia, escultura etc.

© Copyright 2018 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats.