PINOTXO, EL MUSICAL
DG. 22 OCTUBRE – 12:00h

Banner_Pinotxo

button_compra-entrada
TEATRE MUSICAL INFANTIL (+3 ANYS) · 8€ – 7€ anticipada – 6€ socis/es COT

L’objectiu principal de la companyia Catacrac és la participació del públic, petits i grans,en comèdies dinàmiques i divertides, on les escenografies màgiques, les cançons en directe, la varietat dels personatges i l’humor desenfadat de Catacrac prenen gran importància. És per això que els espectacles de Catacrac són sempre atractius i recomanats per a tota la família.

Un espectacle basat en el famós conte de Carlo Collodi, en el que viureu la història de Pinotxo i Gepetto, amb cançons en directe i molt humor.

La història de Pinotxo és la d’una titella de fusta que cobra vida gràcies a l’amor que li professa l’artesà que ho ha construït, el vell Gepetto, i a les bones arts d’un fada.
Però el pobre Pinotxo té un vici terrible, el de mentir. Per aquest motiu la fada el castiga fent-li créixer el nas cada vegada que menteix.

El ninot, una mica entremaliat, ingenu i molt curiós, passarà per mil aventures. Malgrat tot, la bondat del seu cor fa que aconsegueixi sortir bé de totes elles i acabi convertint-se en un nen de debò.

RECOMANAT A:

Totes les famílies que van riure i disfrutar amb La Ventafocs d´aquesta companyia. Aquest també és un espectacle de teatre musical, amb somriure assegurat.