aula d'arts escèniques

professorat

silviasabate

Silvia Sabaté

Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre (any 1987). Actriu amb una llarguíssima trajectòria, amb destacada experiència en teatre, cinema i televisió.

Destaquem en teatre: Ivanov dir. Gennadi Korotkov (Mercat de les Flors), Contes dels boscos de Viena dir. Pep Munné (Teatre Condal). En cinema: Vicky, Cristina, Barcelona dir.Woody Allen, La ràdio folla dir. Francesc Bellmunt o La vida empieza hoy dir. Laura Mañà. En televis: Estació d´enllaç (TV3), El Cor de la ciutat (TV3), La Granja (TV3), El Súper (tele 5), o Hospital Central (tele 5). Docent en interpretació.

Iban Beltrán

Llicenciat Direcció escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre (any 2007).

Llarga trajectòra com a director, en la destaquen els seus espectacles: Entremès dels dos estudiants (Premi Mediterrània 2009) a la Biblioteca de Catalunya, Roses de Gos al CAER-Teatre Bartrina, El jardí dels cinc arbres al Teatre Nacional de Catalunya, VaiVé a L’Auditori o Espiadimonis al Teatre Lliure.

Com ajudant de direcció ha treballat amb Joan Ollé, Rosa Novell,
Josep M.Pou, Daniel Veronese o Ángel Alonso entre d´altres.

Docent en interpretació i direcció escènica.
.

ibanbeltran
laurariera

Laura Riera

S’especialitza en tècnica vocal amb Catherine Fitzmaurice al Teachers Certification Program XV de Fitzmaurice Voicework (2016-2017).

Com a actriu ha treballat sobretot al teatre, en sales com el Teatre Tantarantana, el Teatre Romea, El Maldà o la Nau Ivanow i en festivals com el Festiva Shakespeare 2014 o l’AlmagrOFF’15. És membre fundadora de dues companyies: Pere Quart Project i Els McGregor Teatre.

Com a docent, ha impartit classes d’interpretació i tècnica vocal en diverses escoles i instituts. Ha estat professora de veu d’actors en formació a La Central del Teatre i ha realitzat diversos workshops a Catalunya (2016-2018), a Londres (2018) i a Singapur (2017).

David Colomera

Interpretació a l´Escola Nancy Tuñón (anys 1996-2000). Creació i interpretació de l’espectacle musical Cigaló Experience Project (2018) i de l’espectacle musical Colo i Ramon un dúo del Copón (2016-2017).

Actor i creador d’espectacles produïts per la Companyia de Teatre La Fragua: La espera, La màquina, El dotore Infantia, Pallapoesia, La visión de David Colomera (monòleg)- Cornellà de Llobregat (1998-2011).

Docent en interpretació i direcció d´espectacles amb grups de Joves.

davidcolomera
evacabré

Eva Cabré

Diplomada en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona (2008). Docent especialitzada en teatre per a nens amb una àmplia experiència en classes i tallers dirigits a nens i joves en diferents centres, educatius, i també a la seva pròpia escola de teatre.

També ha col·laborat amb Instituts que ofereixen el Batxillerat d’Art Dramàtic. Ha col·laborat en el projecte Trepitjant l’escenari, on alumnes adolescents han estat formats teatralment fins a poder crear una companyia pròpia.

Albert Tola

Llicenciat en Dramatúrgia per l’Institut del Teatre (any 2005). Com a adaptador, dramaturgista i traductor d’alemany ha treballat a teatres com el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure, el Teatre Akademia, Mercat de les Flors, Naves del Matadero, Teatre Tantarantana, Teatre del CCCB, Festival Grec, entre d’altres.

Com a docent d’escriptura, traductor consecutiu i docent col·laborador ha impartit tallers a la Sala Beckett de Barcelona, a Naves del Matadero, al Nuevo Teatro Fronterizo, a La Maldita Vanidad de Bogotá i l’Aula de Dramatúrgia del Festival de Teatre Español d’Atenes.

alberttola
cristinamurillo

Cristina Murillo

Actriu de nombrosos espectacles de teatre musical destacant: Hoy no me puedo levantar (Teatre Tivoli), Boig per tu, el musical de Sau (Teatre Barts i Teatre Borràs), Tots som Ana Allen (Almeria Teatre), La cenicienta de los años 50 (La Roda Produccions, Teatre Regina), Scaramouche (Dagoll Dagom, Teatre Victoria), Sugar, con faldas y a lo loco (Teatre Tívoli).

Docent en interpretació.

© Copyright 2018 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats.