aula d'arts escèniques

professorat

ibanbeltran

Iban Beltrán

Llicenciat Direcció escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre (any 2007).

Llarga trajectòra com a director, en la destaquen els seus espectacles: Entremès dels dos estudiants (Premi Mediterrània 2009) a la Biblioteca de Catalunya, Roses de Gos al CAER-Teatre Bartrina, El jardí dels cinc arbres al Teatre Nacional de Catalunya, VaiVé a L’Auditori o Espiadimonis al Teatre Lliure.

Com ajudant de direcció ha treballat amb Joan Ollé, Rosa Novell,
Josep M.Pou, Daniel Veronese o Ángel Alonso entre d´altres.

Docent en interpretació i direcció escènica.
.

Silvia Sabaté

Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre (any 1987). Actriu amb una llarguíssima trajectòria, amb destacada experiència en teatre, cinema i televisió.

Destaquem en teatre: Ivanov (Gennadi Korotkov) [Mercat de les Flors], Contes dels boscos de Viena dir. Pep Munné (Teatre Condal). En cinema: Vicky, Cristina, Barcelona (Woody Allen), La ràdio folla (Francesc Bellmunt) o La vida empieza hoy (Laura Mañà). En televisió: Estació d´enllaç (TV3), El Cor de la ciutat (TV3), La Granja (TV3), El Súper (Telecinco), o Hospital Central (Telecinco). Docent en interpretació.

silviasabate
MIQUELANGEL

Miquel Àngel Fernández

Màster Universitari d’Estudis Teatrals a la Universitat Autònoma de Barcelona i Universitat Pompeu Fabra. (Any 2012). Llicenciat en Direcció Escènica i Dramatúrgiaa l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre de Barcelona. (Any 2004)

Director d’escena i dramaturg. Ha dirigit més d’una trentena d’espectacles que s’han presentat arreu del territori català –inclòs Barcelona– i a Madrid. Ha treballat amb professionals de prestigi com  Toni Albà, Andreu Benito, Agnès Busquets, Fura dels Baus, Ferran Madico, Juan Mayorga, Pep Munné, David Selvas o Ramon Simó, entre altres. Divulgador teatral i pedagog.

Laura Riera

S’especialitza en tècnica vocal amb Catherine Fitzmaurice al Teachers Certification Program XV de Fitzmaurice Voicework (2016-2017).

Com a actriu ha treballat sobretot al teatre, en sales com el Teatre Tantarantana, el Teatre Romea, El Maldà o la Nau Ivanow i en festivals com el Festiva Shakespeare 2014 o l’AlmagrOFF’15. És membre fundadora de dues companyies: Pere Quart Project i Els McGregor Teatre.

Com a docent, ha impartit classes d’interpretació i tècnica vocal en diverses escoles i instituts. Ha estat professora de veu d’actors en formació a La Central del Teatre i ha realitzat diversos workshops a Catalunya (2016-2018), a Londres (2018) i a Singapur (2017).

laurariera
pilarolmos

Pilar Olmos Fernández

És llicenciada en Geografia per la Universitat Rovira i Virgili.
Ha estat alumne de l’Escola de Teatre del Centre de Lectura de Reus durant onze anys. En el mateix Centre ha cursat el Pla Integrat d’arts escèniques, de 3 anys de durada, que inclou anualment les 4 especialitats de dansa Jazz, dansa Contemporània, dansa Clàssica, cant, llenguatge musical i interpretació.

Ha cursat estudis de veu a l’escola de Teatre Musical Youkali de barcelona (2002 al 2005).

Al 2008 funda, juntament amb altres companys, la companyia teatral “La Gata Borda”, sota la direcció d’Ester Cort.

Com a docent jha impartit extraescolar de teatre a l’escola Elisabeth de Salou, i actualment a l’Escola Internacional del Camp.

Eva Cabré

Diplomada en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona (2008). Docent especialitzada en teatre per a nens amb una àmplia experiència en classes i tallers dirigits a nens i joves en diferents centres, educatius, i també a la seva pròpia escola de teatre.

També ha col·laborat amb Instituts que ofereixen el Batxillerat d’Art Dramàtic. Ha col·laborat en el projecte Trepitjant l’escenari, on alumnes adolescents han estat formats teatralment fins a poder crear una companyia pròpia.

evacabré
alberttola

Albert Tola

Llicenciat en Dramatúrgia per l’Institut del Teatre (any 2005). Com a adaptador, dramaturgista i traductor d’alemany ha treballat a teatres com el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure, el Teatre Akademia, Mercat de les Flors, Naves del Matadero, Teatre Tantarantana, Teatre del CCCB, Festival Grec, entre d’altres.

Com a docent d’escriptura, traductor consecutiu i docent col·laborador ha impartit tallers a la Sala Beckett de Barcelona, a Naves del Matadero, al Nuevo Teatro Fronterizo, a La Maldita Vanidad de Bogotá i l’Aula de Dramatúrgia del Festival de Teatre Español d’Atenes.

© Copyright 2018 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats.