Logo-aula-arts-esceniques

Professors – Aula d’ Arts escèniques de la COT

MarcC

MARC CHORNET

Director de teatre.

Llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre (any 2013)
Llicenciat Comunicació Audiovisual per la UPF (2003)

Llarga trajectòria com a director, en la que destaquen espectacles a partir de textos clàssics com Yerma de Lorca, Hamlet de Shakespeare o Romeu i Julieta que es van estrenar al Teatre Tarragona, i de textos contemporanis com Top Girls de Caryl Churchill al Teatre Akadèmia o No obstant això hi va haver un moment en què tot va ser possible al Teatre Nacional de Catalunya, o l’òpera Elisir d’amore al Teatre Auditori de la Lira Ampostina.

Docent en interpretació i direcció escènica, en escoles com Aules (escola dirigida per Daniel Anglès), l’Institut of Arts of Barcelona o la Cooperativa Obrera Tarraconense.

ToniGTONI GUILLEMAT

Actor.

Llicenciat en Interpretació per l’Institut del Teatre (any 2015), on també hi cursa el post-grau d’actors i guionistes per a l’audiovisual.
Anteriorment es forma tres anys al Col·legi de Teatre de Barcelona.

Notòria trajectòria com a actor, en la que destaquen els següents espectacles: el musical Geronimo Stilton (Teatre Condal), Maria Rosa dirigida per Carlota Subirós (Teatre Nacional de Catalunya), Romeu i Julieta dirigit per Marc Chornet (La Seca-Espai Brossa i AlmagrOFF’17) i Hamlet sota la direcció de Raimon Molins i Marc Chornet (Sala Atrium 2014-2016 i al Festival AlmagrOFF’15), La Norma de l’Extinció de cia. La Ignífuga (festival Fringe Madrid 2014) i amb A House Is Not a Home (Fira Tàrrega 2015 i Festival Bell SQ Londres 2017). També ha treballat en companyies de clown i Commedia dell’Arte. Com a ajudant de direcció destaquem la seva feina a Aire de la cia. de dansa Habemus Corpus (Mercat de les Flors-Festival Grec 2017).

Docent en interpretació a escoles com: l’Escola Giny, Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus.

SilviaS
SÍLVIA SABATÉ

Actriu.

Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre (any 1987).

Actriu amb una llarguíssima trajectòria, amb destacada experiència en teatre, cinema i televisió. Destaquem en teatre: Quatre minuts, dotze segons dir. P.Duran (Versus Teatre), L´ham dir. G.Balañà (Sala Beckett), El Tiet Vània dir. J.Minguell (Teatre Tantarantana), Ivanov dir. Gennadi Korotkov (Mercat de les Flors), Les dones d´en Jake dir. Simone Benmussa (Teatre Villarroel), Contes dels boscos de Viena dir. Pep Munné (Teatre Condal). En cinema: Vicky, Cristina, Barcelona dir.Woody Allen, La ràdio folla dir. Francesc Bellmunt o La vida empieza hoy dir.Laura Mañà. En televisió: Estació d´enllaç (TV3), El Cor de la ciutat (TV3), La Granja (TV3), El Súper (tele 5), Per què serveix un marit? (TVE) o Hospital Central (tele 5).

www.silviasabate.com

MonicaB
MÓNICA BARTOLÍ

Actriu i clown.

Diplomada en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona (2008).

D´entre els seus espectacles destaquem: Viatge creat, interpretat i dirigit per Mònica Bartolí Fàbregas, pallassa per adults (Festival Sota la Palmera 2017, Tarragona, Nit de Clown), Buscant la llum espectacle a la carta, escola de cuidadors de Vila-Rodona; creat, interpretat i dirigit per Mònica Bartolí Fàbregas, The beach, La platja creat, interpretat i dirigit per Mònica Bartolí Fàbregas (clown; Circuit ArtStreet de la Costa Daurada i Festa Major de St.Cugat del Vallès), o Bufabaldufa Clown (espectacles a la carta) intèrpret, direcció, autoria: Mònica Bartolí Fàbregas.

Docent especialitzada en teatre per a nens amb una àmplia experiència en classes i tallers dirigits a nens i joves.

EvaCEVA CABRÉ

Actriu, directora i productora de teatre.

Diplomada en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona (2008).

Els darrers anys la seva experiència l’ha portat a produir i dirigir espectacles com El Pessebre Vivent de Valls, o celebracions culturals com L’ensumania treu fum, centenari de la fàbrica tèxtil. Docent especialitzada en teatre per a nens amb una àmplia experiència en classes i tallers dirigits a nens i joves en diferents centres, educatius, i també a la seva pròpia escola de teatre. També ha col·laborat amb Instituts que ofereixen el Batxillerat d’Art Dramàtic. Ha col·laborat en el projecte Trepitjant l’escenari, on alumnes adolescents han estat formats teatralment fins a poder crear una companyia pròpia.

EUGÈNIAEUGÈNIA GONZÁLEZ LA ROSA

Actriu.

Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre (any 2001).
Va completar la seva formació a França, Bèlgica i Itàlia amb mestres tant destacats com ara Pawel Rouba i Carlo Boso.

Actriu amb una llarga trajectòria com a actriu, directora, productora i dramaturga, en la què destaquen els seus espectacles amb les companyies Mystère Bouffe, de París i Altane Theatre, de Brusel.les. En el nostre país ha treballat al Teatre Nacional de Catalunya, al Teatre Romea, a la Seca/Espai Brossa, Teatre Akadèmia i la Sala Fénix. També és una destacada contacontes. Docent especialitzada en Interpretació, Commedia dell’Arte i Veu i Comunicació.

www.eugeniagonzalez.com

meritxell

MERITXELL MUÑOZ

Escenògrafa, figurinista, directora artística del -Teatre el Magatzem-.

Llicenciada Escenografia per l’Institut del Teatre (any 2002).
Llicenciada en Filosofia i Lletres per la UB (any 1998).

Llarga trajectòria com a Escenògrafa i Figurinista, dissenys d’entre els què destaquen els dels espectacles com: Pedra de tartera al Teatre Nacional de Catalunya, Una història catalana (1) al Teatre Nacional de Catalunya, Jo sóc la meva dona a la Sala Villarroel, Copi i Ocaña al purgatori al Club Capitol, L’ham a la Sala Beckett, El setè cel a la Sala Beckett o Boys don´t cry a l´Espai Lliure/Festival Grec.

Directora artística del Teatre el Magatzem (des de la temporada 2014-15) i direcció/ coordinació de l’Aula d’Arts Escèniques de la COT (des del curs 2014-15)

Docent en escenografia i vestuari en escoles de teatre i de disseny com: Timbal, Eòlia, BAU, La Llotja, La Massana.