PSICOSI DE LES 4.48 de Sarah Kane
DS. 22 ABRIL – 20:30h

banner_psicosi

button_compra-entrada
TEATRE · 14 € – 12€ anticipada – 10€ socis/es COT

Amb la Companyia Three Keaton.

Espectacle guanyador del Premi BBVA de Teatre 2016, per la millor posada en escena i per a millor actriu Anna Alarcón. L´obra més representada d´una de les dramaturgues europees més destacades, una veu sempre vigent i de plena actualitat.

Psicosi de les 4.48 explora la regió de la ment que la majoria d’éssers humans desitjaria no haver de visitar mai, però de la qual moltes persones no poden escapar. És un territori habitat per les veus. El fet que l’obra fos escrita quan Sarah Kane patia una depressió profunda, una circumstància més destructiva que creativa, demostra l’acte de generositat de l’autora. Que la peça sigui un acte una creació escènica d’una qualitat inusual és, certament, un heroisme.

«M’estimo més assumir el risc de provocar reaccions violentes de rebuig que formar part, passivament, d’una civilització que s’ha suïcidat». Sarah Kane

El suïcidi sempre ens interroga, i el suïcidi d’una escriptora planteja una pregunta que els vius cerquem de respondre. Inevitablement, l’ombra de la mort de Sarah Kane plana sobre tota la seva obra, i això pot fer que llegim els seus textos buscant un diagnòstic, escoltant els crits sords que demanen ajuda. El repte dels lectors de la darrera obra de Sarah Kane és deixar de buscar l’autora entre les paraules de la peça i transportar el text cap a la seva pròpia realitat; això els ajudarà a reconèixer la por que senten i els impulsos que els mouen en relació amb un acte autodestructiu que sovint preferim ignorar.