ROBIN HOOD
DG. 3 DESEMBRE – 12:00h

Banner_RobinHood

button_compra-entrada
TEATRE MUSICAL INFANTIL (+4 ANYS) · 8€ – 7€ anticipada – 6€ socis/es COT

Veus-Veus és una companyia de teatre creada al 1995, amb una trajectòria notable dedicada exclussivament al teatre infantil i juvenil. Compten amb un repertori d´espectacles de factura escènica impecable, d´entre el qual destaquen molts títols dins el gènere de teatre musical.

Amb aquest espectacle, ens presenten l´adaptació musical del gran clàssic per a tota la família. Una divertida història d´aventures, amb cançons en directe: tota l´acció enllaça amb cançons, lluites, duels d´espases, jocs malabars, acrobàcies, aconseguint un ritme vertiginós i apassionant.
Anglaterra està dominada pel malvat Príncep Joan.

Robin Hood, l’heroi que robava als rics per compartir les seves fortunes amb els pobres, juntament amb Fra Tuck i els proscrits dels boscos de Sherwood (Litle John entre ells), organitza una revolta per acabar amb les malifetes del Príncep Joan i així poder casar-se amb Lady Marian, retinguda a palau sota la seva voluntat.

RECOMANAT A:

Totes les famílies que van ser captivats per La Bella i la Bèstia i El Llibre de la Selva d´aquesta companyia. Aquest també és un espectacle de teatre musical, amb una posada en escena espectacular.