SOBRE ELS DANYS DEL TABAC I LES OSTRES
DS. 3 FEBRER – 20:30h

Banner_TabaciOstres

button_compra-entrada
TEATRE COMÈDIA · 14€ – 12€ anticipada – 10€ socis/es COT

Director / Dramatúrgia: Francesc Cerro-Ferran

Intèrpret: Xavier Graset

Idioma: Català

Durada: 70 min.

Després de gairebé 100 exitoses funcions per arreu de Catalunya (Sala Villaroel, al Teatre Lliure, etc.) torna SOBRE ELS DANYS DEL TABAC I LES OSTRES. De la mà del periodista i actor Xavier Graset coneixerem la singular visió que té el personatge Ivan Ivànovitx Niukhin pel que fa als perjudicis del tabac en el cos humà.

Un monòleg còmic… perdó, volem dir una “conferència rigorosa” a la qual recomanem que assisteixin totes aquelles persones que desitgin deixar de fumar… i també els que no ho vulguin fer. I els senyors metges. I els estudiosos de la química orgànica. I també els de la botànica. I els de la música. I els que estan patint una crisi. I els que fa anys que estan en crisi… I els pares amb filles en edat de casar. I els marits amb mullers autoritàries. I els pares de família nombrosa. I els que estan pensant a formar una família. I els que no. I els que… i a totes aquelles persones que vulguin gaudir d´una bona estona escoltant i veient una de les millors peces còmiques breus del gran dramaturg universal Anton Txèkhov versionada pel director i dramaturg Francesc Cerro-Ferran.

RECOMANAT A:

Tothom que vulgui gaudir d´un espectacle que compta amb una inmillorable acollida per part de la crítica i el públic, després de gairebé 100 exitoses funcions: Sala Villaroel i Teatre Lliure inclosos.