#tarragonaendansa

VULNERABLE

DV. 16 MARÇ – 20:30h

ImageROBERRTOOLIVAN tarracoticket copy

 

 

 

 

Artista: Roberto Oliván

Durada: 80′
Preu: 10€

Dansa contemporània, Deltebre

Anticipar, sobreviure, resistir i recuperar-se dels impactes socials. Percebem la vulnerabilitat com una àmplia zona on es creuen les mesures de control, repressió i protecció, on es combinen els efectes d’una successiva pèrdua de les relacions individuals i col·lectives amb uns processos econòmics i socials d’alienació a partir de les quals s’arriba a una situació de seguretat/inseguretat fràgil i inestable.

Premi Ciutat de Barcelona 2013, categoria de Dansa, per l’espectacle “A place to bury strangers”, Premi Nacional de Cultura 2014 de la Generalitat de Catalunya per la seva carrera com a coreògraf innovador.

PERRA DE NADIE

DV. 17 NOVEMBRE – 20:30h

ImageMARTACARRASCOC tarracoticket copy

 

 

 

 

 

Artista: Marta Carrasco
Durada: 80′
Preu: 15€

Teatre – dansa, Barcelona

Aquí i ara, Lili està sola. Tan sols qui és ningú i de ningú, pot arribar fins al fons de la seva intimitat, on juguen a la gallineta cega, ballen i criden totes les intimitats. Allà, en el més profund de cada un de vosaltres, habiten Lili i els seus vigilants de la nit. Perra de Nadie, dins de vosaltres està el món que tenen cura on brollen les seves entranyables immensitats. Si vosaltres voleu, és clar.

Premi de la Crítica Teatral de Barcelona, Premi Max, Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya, Premi Ciudad de Barcelona, Premi Serra d’Or de la Crítica Teatral al millor espectacle teatral, per J’arrive…!

NÄR DU DRAR, KAN DETTA KOMMA TILLBAKA… SÅ DÅ ÄR ARYO TRÅDARNA DÄR

DV. 15 DESEMBRE – 20:30h

ImageANNABORRAS tarracoticket copy

 

 

 

 

Artista: Anna Borràs

Durada: 80′
Preu: 10€

Dansa contemporània, Reus

Quan estires, aquest pot retornar…, és llavors quan els fils d’Aryo són allà.
Recordar la importància que té cada relació d’amor i les seves diferents fases; com les construïm i com són d’úniques. Experimentant això, tanmateix amb la distància i la velocitat a través del nostre cos. Com més a prop està més força reps, mentre que com més lluny ens queda aquesta, es trenca i cau.
Anna Borràs ha treballat amb diferents coreògrafs i companyies com Shlomi Bitton, Alexander Ekman i Akram Khan. Actualment és directora artística a Anna Borràs Company.

PROGRAMACIÓ ESTABLE DE DANSA I ARTS DEL MOVIMENT

 

YI-HA

DV. 26 GENER – 20:30h

ImageMONEKOS tarracoticket copy

 

 

 

 

 

Artista: Los Moñekos
Durada: 80′
Preu: 10€

Dansa – teatre físic, Barcelona

S’obre camí polsegós cap a la dura i seca vida del Vell, Salvatge i Llunyà Oest. Una història que fa cavalcar el públic entre cowboys, indis, escorpins, fogueres, alcohol, cactus, trampes, duels i mentides. Dos en aquest pecaminós camí on la seva vida oscil·la com un pèndol. Duels de cos a cos, dos contrincants que lluitaran fins que només en quedi un. La victòria arribarà però no serà el final.

Premi ACT del ACT Festival de Bilbao amb la peça Yi-Ha.

NOWHERE MAN

DV. 16 FEBRER – 20:30h

ImageANDRÉSC tarracoticket copy

 

 

 

 

 

Artista: Andrés Corchero
Durada: 80′
Preu: 10€

Dansa contemporània, Barcelona

Nowhere man és un «solo» de dansa que neix del desig de ballar a partir de cançons que, per algun motiu emocionen, evoquen records, o estimulen el cervell i el cos. Músiques que fan somriure, plorar, pensar, etc. Ballar l’espai que s’habita i deixar que les músiques transformin. El títol sorgeix a partir del tema dels Beatles que té el mateix nom.

Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003, Premi Aplaudiment 2002, Premi Sebastià Gasch de les Arts Escèniques, conjuntament amb Agustí Fernández, per l’espectacle “A modo de esperanza”, Premi “Al pas de la Tarda 92” de Radio Nacional de España pels seus espectacles multidisciplinars conjuntament amb Feliu Formosa.