THERE WAS A FIESTA! At Carnegie Hall
DS. 21 OCTUBRE – 20:30h

Banner_Therewasafiesta

button_compra-entrada
TEATRE I MÚSICA · 14€ – 12€ anticipada – 10€ socis/es COT

És un concert i una obra de teatre al mateix temps. Un espectacle híbrid, un format creat especialment per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord- americana. El seu primer i últim concert.

Prenent com a fil conductor les cançons de l´únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l´any 1959, There was a fiesta! explica la rocambolesca història d’aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

There was a fiesta! (At Carnegie Hall) és una comèdia de Salvador S.Sánchez i Cinta Moreno que compta amb la col·laboració de la formació de jazz Barcelona Joel Moreno Codinachs Trio i amb la producció de La Copla de Wisconsin.

RECOMANAT A:

Tots aquells que us va atrapar i divertir Vagas y Maleantas, aquest espectacle us farà vibrar! Molt més que una comèdia i molt més que un concert, la història de Patty i Martin us omplirà de swing”.